Roozen en Roozen - Conntext

Bouwkundig ontwerpbureau Roozen & Roozen zet een stap naar nog meer succes. In samenwerking met M2iD hebben we namelijk hun website flink aangepakt. Zowel het technische deel als de foto’s en teksten van de website waren toe aan een flinke opknapbeurt. Door goed naar hen te luisteren en de voordelen voor hun klant duidelijk te krijgen, is het voor de lezer nu wel direct duidelijk waarin Roozen & Roozen zich onderscheidt.

Luisterend oor

Voor Roozen & Roozen is het belangrijk om goed gevonden te worden en direct aansprekend te zijn voor hun potentiële klanten. Zij moeten in één oogopslag kunnen zien wat Roozen & Roozen doet en waar zij voor staan. Voor ons betekende het dat we een paar diepte-interviews hielden en meegingen naar projecten. Niet alleen om er direct foto’s van te kunnen maken, maar ook om een nog beter beeld te krijgen van hun expertise.

Onderscheidend vermogen

Die expertise werd eerder niet direct duidelijk, maar dat is juist wel waar het bedrijf zich mee onderscheidt. Passend bij de bescheidenheid van het bedrijf doen de nieuwe teksten dit juist wel. Deze zijn kort en bondig geschreven en aangepast op zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Is jouw website ook toe aan een opknapbeurt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat ons luisteren naar jouw verhaal.

Conntext – Wij vertellen jouw verhaal met Tekst en Beeld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.